Spoed – Tandartsenpraktijk Harskamp – Harskamp

Spoed

In de informatie over mondgezondheid en op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.

Bij acute pijn of andere spoedgevallen belt u (0318) 41 98 10.
Als u ’s ochtends voor half 9 belt met acute pijn of er is anderszins sprake van een spoedgeval dan wordt u, op de dagen dat wij geopend zijn, dezelfde dag geholpen.

Heeft u met spoed een tandarts nodig en is onze praktijk gesloten?

Bel dan de Tandartsspoedpraktijk in Amersfoort / Utrecht en laat weten dat u ingeschreven bent bij Tandartsenpraktijk Harskamp. De Tandartsspoedpraktijk is bereikbaar op 0900-8602.

De Tandartsspoedpraktijk is er alleen voor pijnklachten die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, zoals
• een ongeval waarbij één of meerdere tanden zijn betrokken,
• een ernstige nabloeding na het trekken van een tand of kies of
• zeer hevige kiespijn die gepaard gaat met een zwelling of koorts.

Wanneer u belt naar 0900-8602 wordt uw klacht beoordeeld en krijgt u, indien nodig, een afspraak voor behandeling in het ziekenhuis in Amersfoort (van donderdag 17:00 uur tot vrijdag 7:30 uur en van vrijdag 14:00 uur tot maandag 7:30 uur)  of in Utrecht (overige tijden). Houd alstublieft pen en papier bij de hand om de gegevens over uw afspraak te noteren.
Meer informatie over de spoedgevallendienst vindt u op www.tandartsspoedpraktijk.nl.
Voor pijnklachten die wel kunnen wachten tot de volgende werkdag zijn wij op maandag t/m zaterdag, met uitzondering van feestdagen, vanaf 8:00 uur telefonisch bereikbaar.